Kundcase

Ett litet urval av projekt vi är extra stolta över

Salming.com

Vi hjälper Salming Sports AB med webbpublicering och har skapat en anpassad publiceringsplattform byggd på Umbraco 7. Salming har ett krav på hög prestanda men vill inte tumma på innehållskvalitet, en mycket rolig och utmannande uppgift. Publiceringsplattformen ger Salming bland annat möjlighet skapa språkanpassande sport-siter, administrera distributörer, ambassadörer och produkter.

Besök Salming.se

Minfriskvård

ePassi Minfriskvård

ePassi Min Friskvård AB hjälper sina kunder med administrationstjänster för friskvård. Vi byggde Min Friskvårdsappen som låter deras kunder söka efter friskvårdsanläggningar och betala med hjälp av appen i kassan. Testa själv i din smartphone! eller se en en film om hur tjänsten fungerar.

Besök Minfriskvard.se

Kelma

För Kelma AB tog vi fram en design för en ny hemsida samt utvecklade denna med webbpubliceringssystemet (CMS) Processwire. Där finns information om företaget, deras tjänster, ett rss flöde som visar de senaste nyheterna från valfri rss-kanal, samt ett kontaktformulär. Sidan är responsiv och använder Bootstrap som ramverk.

Besök Kelma.se

kelma.se
Vicura.se

AVL Vicura

Tillsammans med reklambyrån Profil i Trollhättan utvecklade vi en kommunikationsplattform åt Vicura med hjälp av Umbraco. Webbplatsen finns på engelska och delar även på kinesiska. Där finns information om företaget, dess tjänster och funktioner för att söka lediga jobb. Givetvis är den även mobilanpassad.

Besök Avl-vicura.se